Aikuisneurologinen luento 1.11.2022

Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan paikallisosasto järjestää Zoomissa maksuttoman luennon marraskuussa.


Leikkisyysteoria lasten terapiassa 4.11.2022

Pirkanmaan paikallisosasto järjestää koulutusta aiheesta Leikkisyysteoria lasten terapiassa perjantaina 4. päivä marraskuuta.

Ilmoittautuminen 7.10.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Koulutuspäivän aikana perehdytään leikkisyysteoriaan ja sen hyödyntämiseen lasten kuntoutuksessa. Mikä tekee toiminnasta leikkiä? Mitkä ovat ohjatun toiminnan ja leikin erot? Miksi leikkisä leikki on lapsen kehitykselle tärkeää ja miten sitä voisi tukea myös terapiassa?

Leikki on lapsuusiän tärkeimpiä osallisuuden muotoja. Syvällinen ymmärrys leikistä auttaa terapeuttia tukemaan lapsen osallisuutta omassa ympäristössään – sekä tuomaan leikin kehittäviä elementtejä terapiahetkiin.

Kouluttajat

Ulla Sergejeff on monelle tuttu puheterapian pitkän linjan ammattilainen sekä Outloud Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Ulla on toiminut kouluttajana jo monen monta vuotta, erityisesti puhetta tukevien ja korvaavien keinojen saralta.

Maikku Tammisto on toimintaterapeutti, kouluttaja sekä mindfulness- ja hengityskouluohjaaja. Maikku on työskennellyt toimintaterapeuttina jo useammalla vuosikymmenellä ja kouluttanut koulutuksissaan satoja ammattilaisia, erityisesti sydäntään lähellä olevista leikin ja itse- ja tunnesäätelyn alueilta.

Lisätietoja muista koulutuksista löydät koulutusta-sivustolta.