Mitä iloa YEL-maksusta on yrittäjälle?

Lämpimästi tervetuloa Suomen Yrittäjien, työeläkeyhtiöiden ja Työeläkevakuuttajat Telan järjestämään maksuttomaan koulutukseen yrittäjien eläketurvasta. Järjestämme tilaisuuden webinaarina torstaina 18.4.2024 klo 10.00–11.30.

Webinaarissa kerromme, miten YEL-työtulo nykyään määritellään. Samoin asiantuntijamme selittävät mikä muuttui, kun yrittäjän eläkelaki päivittyi ja mitä työtulotarkistuksista on hyvä tietää. Millainen eläke yrittäjälle ylipäätään kertyy?

Yrittäjän eläkevakuutukseen liittyy turhautumista, mutta se on enemmän kuin pelkkä vanhuuseläke. Mihin kaikkiin sosiaalietuuksiin YEL-maksu vaikuttaa? Mitä tarkoittaa, että YEL on vakuutusmaksu eikä sijoitustuote? Mitä hyötyä YEL-maksusta voi yrittäjälle eri elämäntilanteissa olla?

Näihin kysymyksiin webinaarissa ovat vastaamassa työeläkeyhtiöiden, Suomen Yrittäjien ja Telan asiantuntijat. Webinaari on tarkoitettu niin pienille kuin suurille työnantajayrittäjille ja yksinyrittäjille ja itsensätyöllistäjille. Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille riippumatta siitä, onko yrittäjäjärjestön jäsen vai ei, missä yhtiössä on vakuutettuna tai onko yrittäjätoiminta niin pientä, ettei se edellytä YEL-vakuutusta.

Tilaisuudessa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Kysymyksiä voit jättää myös ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!

Lue lisää