Ehdota Akavan yrittäjäpalkinnon saajaa, ehdotusaikaa on jatkettu!

Akavan yrittäjäpalkinto jaetaan vuosittain, ja tänä vuonna sen saajaa
voi ehdottaa 17.5.2021 mennessä.

Kuka voi saada palkinnon?
Palkinnon saaja voi olla akavalainen yrittäjä, akavalaisen jäsenjärjestön yksi tai useampi jäsen tai muu henkilö tai ryhmä, joka on toiminut merkittävällä tavalla akavalaisen yrittäjyyden hyväksi tai sen toimintaedellytysten parantamiseksi.

Kuka voi ehdottaa palkittavaa?
Ehdotuksia palkinnon saajista voivat tehdä Akavan jäsenliittojen jäsenet, Akavan innovaatiot ja kasvu – toimikunta, Akavan jäsenjärjestöt ja niiden valiokunnat tai muut ryhmät sekä AKY Akavalaiset yrittäjät ry. Myös yrittäjänä voit itse ehdottaa itseäsi palkinnonsaajaksi – turha vaatimattomuus pois ja kehu kaveria tai itseäsi ja saavutuksiasi!

Nimeämispyyntö löytyy myös Akavan verkkosivuilta.