Puheterapeuttiliiton kevät- ja syysliittokokous pidetään 26.11.2020, kokoukseen on etäosallistumismahdollisuus

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi poikkeuslaki antaa yhdistyksen hallitukselle mahdollisuuden tarjota jäsenille etäosallistumista liittokokoukseen, vaikka säännöt eivät sitä vielä sallisi. Täten Suomen Puheterapeuttiliitto ry:n kevät- ja syysliittokokous pidetään 26.11.2020 kello 18.00 alkaen osoitteessa Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto TJS, Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki ja jäsenillä on mahdollisuus osallistua kokoukseen etäyhteydellä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi liiton sääntöjen 9 § muutosesitys, valitaan liitolle puheenjohtaja vuosiksi 2021–2023 ja valitaan ammattieettisen lautakunnan puheenjohtaja vuosiksi 2021–2022.

Kokousmateriaali on lähetetty jäsenille sähköisesti. Se on myös luettavissa liiton kotisivujen jäsensivuilla.