Puheterapeutti.fi jäsenetusähköpostin toiminta lakkaa 1.9.2020

Osoitteen käyttöjärjestelmä on jo pitkään ollut auttamattoman vanha ja siinä on ilmennyt ajoittain lukuisia vikoja, joita on yritetty korjata yhdessä palveluntuottajan kanssa. Palvelutuottajamme on ilmoittanut, että se ei jatka osoitteiston ylläpitoa elokuun 2020 jälkeen eli 1.9.2020 alkaen puheterapeutti.fi -sähköpostit eivät enää toimi.

Päätöksen taustalla on palvelualustan ikääntyminen, minkä seurauksena palvelun tietoturvaa ei enää voida taata ohjelmistotuen päättyessä. Palvelussa ylläpidettyjä sivustoja tai sähköpostitilejä ei voida siirtää millekään uudelle alustalle, joten sähköposteista on kaikissa tapauksissa ennen syyskuun alkua talletettava se tieto, jonka käyttäjä haluaa säilyttää.

Lisätietoja löydät jäsensivuilla olevasta jäsentiedotteesta!